onsdag 16 juni 2010

Lidingöloppet - 32 år senare

Nu är anmälan till Lidingöloppet inskickad och målbilden för sommarens och höstens träning fastnitad på näthinnan. Därmed inte sagt att jag väljer bort banlöpningen. Lurar fortfarande på en efteranmälan till Sommarspelen på tisdag.

Lidingöloppet sprang jag redan 1978. Kanske är jag skyldig till något lopp tidigare än så, men resultatlistan i svart på vitt är inget man snackar bort - klicka på bilden! Många kända jämnåriga förstås; tränings- och tävlingskompisar, några SM-finalister, ett par landslagsmän till och med - Ulf Sedlacek på 400 meter häck helt säkert och troligen gjorde väl även Martin Ward någon landskamp på 5000 eller 10000.

2 kommentarer:

  1. Sedlacek, Buskas, Björkman, Nyberger och Kullman. Klart man hör historiens vingslag. Det är 100 dagar kvar till Lidingöloppet - klart du hinner med en bansäsong också! Visste inte att du tävlat för Flemingsberg.

    SvaraRadera
  2. Jodå, Flemingsbergslöpare från 8 års ålder. Värvad till Österhaninge IF som 14 åring av Janne Johansson, stor "pamp" i Haninge på den tiden, ungefär i samma veva som Erik Wiger kom till klubben.

    SvaraRadera